jeremy renner balesete

Jeremy Rennernek balesete történt, miközben segített a bajba jutott családtagjának; a „Bosszúállók” színésze friss fotót posztolt az Instagramon

Jeremy Renner egy családtagjának segített, akinek autója a hóban rekedt, amikor vasárnap hókotró balesetet szenvedett – közölte kedden a Washoe megyei seriff hivatala.

„Vizsgálataink alapján Mr. Renner személyautója, amelyet egy családtagja vezetett, elakadt a hóban az otthona közelében” – mondta Darin Balaam Washoe megyei seriff sajtótájékoztatón. „Mr. Renner elment, hogy elhozza a PistenBully-ját vagy Sno-Cat-jét – egy rendkívül nagyméretű, legalább 14 330 font súlyú hóeltakarító berendezést -, hogy mozgásba hozza a járművét. Miután sikeresen kivontatta személygépkocsiját az elakadás helyéről, Renner úr kiszállt a PistenBullyból, hogy beszéljen családtagjával. Ekkor megfigyelték, hogy a PistenBully gurulni kezdett. A guruló PistenBully megállítása érdekében Renner úr megpróbált visszaszállni a PistenBully vezetőülésébe. Vizsgálatunk alapján Mr. Rennert ekkor elgázolja a PistenBully. Egy szemtanú részletezte, hogy látta, amint Renner úr beszáll a PistenBullyba, és nem látta többé, amíg a PistenBully meg nem állt egy hókupacban a kocsifelhajtója előtt.”.

Balaam seriff elmondta, hogy nem hiszi, hogy Renner ittas volt a baleset idején: „Nem gyanakszunk semmilyen bűncselekményre. Úgy gondoljuk, hogy ez egy tragikus baleset volt”.

A seriff szerint a baleset idején mintegy „három lábnyi friss hó” volt a földön, és sok elhagyott autó torlaszolta el az utakat, ami megnehezítette a helyszínre jutást. Miután megérkeztek, Rennernek elsősegélyt nyújtottak az elsősegélyszolgálat munkatársai, valamint a szomszédok, akik törülközőkkel segítettek. A nyomozás még folyamatban van.

Renner kedden egy szelfit is posztolt az Instagramon, azt írva: „Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Most túlságosan össze vagyok zavarodva ahhoz, hogy gépeljek. De szeretetet küldök mindannyiótoknak”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

Hillary Schieve, Reno polgármestere a Reno Gazette-Journalnak hétfőn elmondta, hogy Renner éppen egy hóban elakadt embernek segített, amikor elgázolta a saját hókotrója. „Mindig segít másokon” – mondta az újságnak.

Hétfőn a „Sólyomszem” sztárját két alkalommal is megműtötték, miután az időjárással kapcsolatos incidens során tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett. A műtétet követően Renner az intenzív osztályon maradt „kritikus, de stabil állapotban”, a képviselete szerint.

A Washoe megyei seriff hivatalának munkatársai vasárnap a nevadai Renóban Renner „traumás sérüléséhez” érkeztek, és a színészt egy közeli kórházba szállították.

A színész képviselete hétfői közleményében azt írta: „Jeremy családja szeretné kifejezni háláját az őt ápoló hihetetlen orvosoknak és ápolóknak, a Truckee Meadows tűzoltóságnak és mentőknek, a Washoe megyei seriffnek, Reno város polgármesterének, Hillary Schieve-nek és a Carano és Murdock családoknak. Hihetetlenül meghatódottak és hálásak a rajongói szeretet és támogatás kiáradásáért is”.

Szombat és vasárnap között Reno 6-12 hüvelyk havat kapott az 5000 láb alatti magasságban, és 18 hüvelyk a magasabb régiókban – közölte a Renói Nemzeti Meteorológiai Szolgálat. Két héttel a baleset előtt Renner egy fotót posztolt magáról az Instagramon, amelyen egy hókotrót vezet.

Renner leginkább a Marvel Moziverzum Sólyomszemének szerepéről ismert, olyan filmekben játszott, mint a Bosszúállók, a Bosszúállók: Endgame”, „Amerika Kapitány: Civil War” és „Thor” című filmekben, valamint a saját tévés minisorozatában, a „Sólyomszem” címűben a Disney+-on. Renner vezeti a Paramount+ „Kingstown polgármestere” című sorozatát is, és szerepelt a „Mission: Impossible” és „Bourne” akciófilm-franchise-okban.