Társulat

Színházunk az óvodástól a felnőtt korosztályig kínál színvonalas rendezvényeket és programokat.
Társulatunk fő vállalása: a színház értékeinek, kísérletező kedvének megőrzése, a tisztán kimondott szó, az érthető módon átadott, tartalmas gondolat, a friss, korszerű stílus megfogalmazása, népszerűsítése.
Nekünk, színházi embereknek, minden új bemutató ünnep, egy izgalmas időszak vége és egyben valami újnak a kezdete, hiszen minden előadás a bemutató után önálló életre kel, és estéről – estére újjászületik a közönség előtt.
Társulatunk a kor és a közönség idényének megfelelően újabb és újabb produkciókat hoz létre. Repertoárunkat évről-évre úgy állítjuk össze, hogy a legkisebb korosztálytól a felnőttekig, mindenki megtalálja benne az érdeklődésének legmegfelelőbb programot. Előadásainkat országos hatókörrel, vidéki és budapesti művelődési intézményekben egyaránt bemutatjuk. Segítve szervező kollégáink munkáját havi rendszerességgel részletes tájékoztatót küldünk aktuális bemutatóinkról, távolabbi terveinkről.


Egy zenés mesejátéktól azt várjuk, hogy klasszikusan induljon: “Hol volt, hol nem volt…”, azonban a FutuRobi így indult: “Hogy lesz, hogy nem lesz, avagy hogyan ne legyen…”
A furcsa kezdet után átlagosan folytatódik a történet, mint ahogyan a nyár is átlagosan
kezdődik Juli és Zsombor számára, élvezik a vakációt, a meleget, a suli nélküli perceket, pont, mint bármelyik kamasz, ám a nap mégsem úgy alakul, ahogyan azt ők eredetileg elképzelték. Váratlanul megjelenik FutuRobi, aki a jövőből érkezett hozzájuk és segítségül hívja őket, hogy közösen oldják meg a jövő gondjait. Így vette kezdetét egy izgalmas időutazás, amiből
rengeteget tanulhattak mind a kicsik, mind a nagyok.

Az előadás során különleges 3D-s vetítési technikát is alkalmaztak, gyönyörű animációkkal, kivételes élménnyé téve így ezt a zenés darabot.

Érdemes újból és újból meghallgatni és megfontolni FutuRobi állításait és véleményét, hiszen a bolygó az unokáink számára is meg kell, hogy maradjon, és a jövőt, mi határozzuk meg a jelenbeli cselekedeteinkkel. Magyarországon még nem látott technikával, különleges játékokkal, igazi élményparkkal várja a játszóház a gyerekeket. A játékok fejlesztésében fontos szempont, hogy a fogyatékkal élő gyerekek is akadály nélkül használhassák azokat. Cél: hogy ne legyen a játszóházon belül szegregált terület. Több funkciót is betölt a játszóház, egy része egyszerűen átalakítható színházi előadások számára alkalmas területté is.


MAJOR RÓBERTművészeti vezető,színész, zenész (gitár, ének)

Major Róbert

SZENTGYÖRGYVÁRY LAURAművészeti titkár, színésznő, zenész (ukulele,ének)

Szentgyörgyváry Laura

CSONKA BOGLÁRKAzenész (klarinét,citera,koboz,ének)

Csonka Boglárka _CsoBogi_


CSEKE SZABOLCSzenész (hegedű,gitár,vokál)

Cseke Szabolcs
PÁVAI APORzenész (cajon, effektek)

Pávai Apor
BERKI SZOFI: színésznő

Berki Szofi
FICZERE BÉLA: színész

Ficzere Béla
KÓKAI JÁNOS: színész

Kókai János
MARKOVICS ZSÓFIA: színésznő

Markovics Zsófia
SOÓS TAMÁS: színész

Soós Tamás
UDVARI PÉTER (UPI)szcenika

Udvari Péter _UPI_
ARANY RÉKAszervező

Arany Réka